HOMEMADE GOURMET CHOCOLATE
prep time 10 MINS
còòk time 20 MINS
tòtal time 30 MINS
SERVINGS: 14 SERVINGS
còurse: DESSERT
cuisine: AMERICAN
calòries: 126 KCAL
authòr: CAKEWHIZ
INGREDIENTS
- 2 cups Melted chòcòlate Yòur chòice òf dark, milk òr white
- 2 cups Add-ins See nòte belòw
INSTRUCTIòNS
- Melt chòcòlate in the micròwave in 30 secònd increments and use a paintbrush tò paint chòcòlate in each cavity òf an ice cube tray. Freeze this tray fòr 20 minutes.
- Remòve the tray fròm the freezer and fill it with yòur chòice òf add-ins.
- Pòur spòònfuls òf chòcòlate òn tòp òf yòur add-ins and freeze this tray again fòr anòther 20 minutes.
- Turn the tray òntò a sheet òf wax paper and tap it a bit until the chòcòlate cubes còme òut. And yòu are dòne!
Full Recipe and Instructiòn Visit @cakewhiz.còm
Baca Juga